Børnehuset Goethesgade
Kunst på legepladsen
DRAGEFESTIVAL - AFSLUTNING PÅ CIRKUS SUMMARUM UGER
DRAGEFESTIVAL - AFSLUTNING PÅ CIRKUS SUMMARUM UGER
TURDAG FOR DE ÆLDSTE BØRNEHAVEBØRN
TURDAG FOR DE ÆLDSTE BØRNEHAVEBØRN
TURDAG FOR DE ÆLDSTE BØRNEHAVEBØRN
TURDAG FOR DE ÆLDSTE BØRNEHAVEBØRN
Velkommen til Børnehuset Goethesgade

Børnehus i bevægelse

 -Lille, rummelig og integreret

 -Vi arbejder i små grupper

   

Når du vælger den selvejende institution Børnehuset Goethesgade, så vælger du at give dit barn en tryg hverdag med nærværende og omsorgsfulde voksne, hvor du som forældre har mulighed for indflydelse gennem bestyrelsesarbejdet

 

Du vælger en hverdag, hvor dit barn er en del af et fællesskab og alle kender hinanden. Vi vægter at arbejde i små grupper for at se det enkelte barn.

 

Vi ser os selv som en moderne institution som er åben overfor nye trends og tendenser i verden. I huset har vi fast personale med ekspertise indenfor ”Fri for mobberi”, sprog, motorik og natur.

    

Udeliv er en vigtig del af dagligdagen, og der skabes oplevelser omkring cykel- og gåture, pandekager over bål, udflugter til biblioteket eller fri leg på legepladsen, på sansegyngen eller i de hemmelige hjørner.

   

 Vi glæder os til at byde jer velkommen

 På Børnehusets vegne

 Personale og Bestyrelse

Bestyrelsen
Børnehuset Goethesgade
Legepladsen
skilt

Børnehuset Goethesgade er en selvejende institution under Landsorganisationen Danske Daginstitutioner. Det betyder, at vi har en engageret bestyrelse - bestående af forældre- og personalerepræsentanter - der har ansvar for personale og økonomi i tæt samarbejde med den daglige pædagogiske leder.  Børnehuset har dermed en højere grad af selvstændighed end en kommunal institution, men fungerer i det daglige på lige fod med andre institutioner. Du har selv mulighed for at sætte dit præg på dit barns dagligdag i huset ved at blive en del af bestyrelsen.